Prime Office (DK) (PRIMOF) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Prime Office (DK) aktie

PRIMOF  

Prime Office är en fastighetskoncern. Idag investerar bolaget huvudsakligen i fastigheter på den tyska marknaden, där fastighetsbeståndet består av bostads- och kommersiella fastigheter. Investeringarna återfinns i central städer runtom i norra Tyskland. Under koncernen går ett flertal dotterbolag med olika affärsinriktningar. Bolaget kom till under 2007 och har sitt huvudkontor i Århus.

Prime Office (DK) tillhör sektorn Finans & Fastighet och branschen Fastighetsbolag. Bolaget har ett börsvärde på 895 MDKK, en omsättning på 164 MDKK och med ett resultat på 146 MDKK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Prime Office (DK)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Prime Office (DK) (PRIMOF) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Prime Office (DK) aktie handlas på börsen i Danmark, på listan Small Cap, och med tickern PRIMOF. Aktien har ett P/E-tal på 6.1 och P/S-tal på 5 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Prime Office (DK) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Prime Office (DK) senaste utdelning är 5 DKK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 2.1% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Prime Office (DK) Avanza – se aktiekurs idag

Se Prime Office (DK) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Prime Office (DK) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Prime Office (DK).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Prime Office (DK).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Prime Office (DK)

Prime Office (DK)

TickerPRIMOF
ListaSmall Cap
LandDanmark
SektorFinans & Fastighet
BranschFastighetsbolag
Börsvärde895 MDKK
Omsättning164 MDKK
Vinst146 MDKK
P/E6.1
P/S5
Utdelning5 DKK
Direktavkastning2.1%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Prime Office (DK)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Prime Office (DK)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter