Prime Office (DK) (PRIMOF) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Prime Office (DK) aktie

🔔 Skapa bevakning

PRIMOF  

Prime Office är en fastighetskoncern. Idag investerar bolaget huvudsakligen i fastigheter på den tyska marknaden, där fastighetsbeståndet består av bostads- och kommersiella fastigheter. Investeringarna återfinns i central städer runtom i norra Tyskland. Under koncernen går ett flertal dotterbolag med olika affärsinriktningar. Bolaget kom till under 2007 och har sitt huvudkontor i Århus.

Prime Office (DK) tillhör sektorn Finans & Fastighet och branschen Fastighetsbolag. Bolaget har ett börsvärde på 1 092 MDKK, en omsättning på 164 MDKK och med ett resultat på 125 MDKK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Prime Office (DK)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Prime Office (DK) (PRIMOF) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Prime Office (DK) aktie handlas på börsen i Danmark, på listan Small Cap, och med tickern PRIMOF. Aktien har ett P/E-tal på 8.7 och P/S-tal på 6.1 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Prime Office (DK) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Prime Office (DK) senaste utdelning är 5 DKK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 1.7% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Prime Office (DK) Avanza – se aktiekurs idag

Se Prime Office (DK) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Prime Office (DK) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Prime Office (DK).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Prime Office (DK).

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Insynshandel
Videos
Bloggar
Pressmeddelanden
Blankning
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Prime Office (DK)

Prime Office (DK)

TickerPRIMOF
ListaSmall Cap
LandDanmark
SektorFinans & Fastighet
BranschFastighetsbolag
Börsvärde1 092 MDKK
Omsättning164 MDKK
Vinst125 MDKK
P/E8.7
P/S6.1
Utdelning5 DKK
Direktavkastning1.7%

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Prime Office (DK)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Prime Office (DK)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter