Prolight Diagnostics (PRLD) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Prolight Diagnostics aktie

PRLD  

Prolight Diagnostics utvecklar testsystem inom POCT (Point of care testning). Testerna används utanför sjukhuslaboratorium för att möjliggöra snabba bedömningar av patienters hälsa. Bolagets POCT-Plattform är för närvarande i utveckling med avsikt att mäta flera biomarkörer samtidigt. En viktig del i arbetet är således att korta ner tiden för provresultaten, särskilt viktigt för patienter med hjärtbesvär. Bolaget grundades år 1999 och har idag sitt huvudkontor i Lund.

Prolight Diagnostics tillhör sektorn Hälsovård och branschen Biotech. Bolaget har ett börsvärde på 197 MSEK, en omsättning på 0 MSEK och med ett resultat på -4 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Prolight Diagnostics

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Prolight Diagnostics (PRLD) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Prolight Diagnostics aktie handlas på börsen i Sverige, på listan NGM, och med tickern PRLD. Aktien har ett P/E-tal på -45.8 och P/S-tal på 238.5 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Prolight Diagnostics utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Prolight Diagnostics Avanza – se aktiekurs idag

Se Prolight Diagnostics senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Prolight Diagnostics – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Prolight Diagnostics.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Prolight Diagnostics.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Prolight Diagnostics

Prolight Diagnostics

TickerPRLD
ListaNGM
LandSverige
SektorHälsovård
BranschBiotech
Börsvärde197 MSEK
Omsättning0 MSEK
Vinst-4 MSEK
P/E-45.8
P/S238.5

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Prolight Diagnostics

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Prolight Diagnostics? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter