Real Holding (REAL B) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Real Holding aktie

REAL B  

Real Holding investerar i bostads- och samhällsfastigheter. Affärsidén är att förvärva, äga och förvalta befintliga fastigheter och utveckla dessa genom renovering och modernisering. Fastigheterna hyrs sedan ut till hyresgäster. Investeringarna görs främst inom svenska storstadsområden och områdena för modernisering återfinns vanligen inom äldre fastigheter, studentbostäder och vårdrelaterade fastigheter. Real Holdings huvudkontor ligger i Stockholm.

Real Holding tillhör sektorn Finans & Fastighet och branschen Fastighetsbolag. Bolaget har ett börsvärde på 8 MSEK, en omsättning på 48 MSEK och med ett resultat på 65 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Real Holding

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Real Holding (REAL B) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Real Holding aktie handlas på börsen i Sverige, på listan NGM, och med tickern REAL B. Aktien har ett P/E-tal på 0.1 och P/S-tal på 0.1 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Real Holding utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Real Holding Avanza – se aktiekurs idag

Se Real Holding senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Real Holding – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Real Holding.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Real Holding.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Real Holding

Real Holding

TickerREAL B
ListaNGM
LandSverige
SektorFinans & Fastighet
BranschFastighetsbolag
Börsvärde8 MSEK
Omsättning48 MSEK
Vinst65 MSEK
P/E0.1
P/S0.1

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Real Holding

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Real Holding? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter