Respiratorius (RESP) aktie | Nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:

Respiratorius (RESP)

Respiratorius aktie

Respiratorius är ett forskningsbolag. Idag är bolaget främst inriktade mot att utveckla nya läkemedelskandidater inom behandlingen av kroniskt obstruktiv lungsjukdom (KOL), astma och cancer. Utöver fokuserar bolaget på projektutveckling som berör hjärt- och kärlsjukdomar. Bolaget etablerades 1999 som en avknoppning från Lunds Universitet. Bolaget har sitt huvudkontor i Lund.

Respiratorius Avanza - här hittar du aktien

Aktier kan man i regel köpa direkt hos sin bank och dessutom har de flesta storbankerna bra och lättanvända appar idag för att köpa och sälja aktier som Respiratorius. Som alternativ finns det mindre, så kallade, nischbanker som t.ex Avanza vilka har blivit väldigt populära när det kommer till aktiehandel senaste åren. Dom har oftast lättanvända appar och tjänster i framkant vilket gör steget till aktiehandel och sparande både lättare men framförallt roligare. Respiratorius, som verkar inom hälsovårdsektorn och finns på spotlight-listan på börsen, hittar du hos Avanza här.
Visa hela beskrivningen
Bildkälla:
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Nyhet | Biostock

Nyhetssvepet måndag 7 december

De senaste artiklarna från BioStock » BioStock Studio: Scandion Oncology’s CEO comments on ongoing rights issue » Scandion Oncology bygger f...

Cereno Scientific
Dicot
ObsteCare
+2
07 Dec 2020 10:11

Du har väl inte missat våra bolagssidor?

Här hittar du allt om ett enskilt bolag. Utöver nyheter, videos, blogginlägg och insynshandel så hittar du även nyckeltal och bra relaterade länkar till bolagens hemsida men även direktlänkar till verktyg för analys m.m.

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Respiratorius

Respiratorius

Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners
TickerRESP
ListaSpotlight
LandSverige
SektorHälsovård
BranschBiotech
Börsvärde404 MSEK
Vinst-7 MSEK
P/E-54.2

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Respiratorius

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Respiratorius? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter