Demant (DK) (DEMANT) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Demant (DK) aktie

DEMANT  

Demant utvecklar hörapparater och hörslingor. Idag innehar bolaget verksamhet på global nivå där produkterna säljs under varierande varumärken, inkluderande varumärkena Oticon, Bernafon och Sonice. Produkterna nås via bolagets distributörer. Utöver bedriver bolaget diagnostik för mätning av hörselkvalitén. Bolaget grundades 1904 och har sitt huvudkontor i Smörum.

Demant (DK) tillhör sektorn Hälsovård och branschen Medicinsk Utrustning. Bolaget har ett börsvärde på 73 002 MDKK, en omsättning på 14 946 MDKK och med ett resultat på 1 121 MDKK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Demant (DK)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Demant (DK) (DEMANT) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Demant (DK) aktie handlas på börsen i Danmark, på listan Large Cap, och med tickern DEMANT. Aktien har ett P/E-tal på 65.1 och P/S-tal på 5 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Demant (DK) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Demant (DK) Avanza – se aktiekurs idag

Se Demant (DK) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Demant (DK) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Demant (DK).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Demant (DK).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera

Mer om Demant (DK)

Demant (DK)

TickerDEMANT
ListaLarge Cap
LandDanmark
SektorHälsovård
BranschMedicinsk Utrustning
Börsvärde73 002 MDKK
Omsättning14 946 MDKK
Vinst1 121 MDKK
P/E65.1
P/S5

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Demant (DK)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Demant (DK)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter