RomReal (NO) (ROM) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

RomReal (NO) aktie

ROM  

RomReal är ett norskt fastighetsbolag med störst verksamhet inom den rumänska fastighetsmarknaden. Störst fokus ligger på utveckling och förvaltning av privatbostäder för befolkningens medelklass. Bolaget äger ett fastighetsbestånd bestående av både mark, bostäder och övriga byggnader i rumänska storstäder. Bolaget etablerades 2007 och är registrerat på Bermuda, med förvaltning som styrs från Constanta, Rumänien.

RomReal (NO) tillhör sektorn Finans & Fastighet och branschen Fastighetsbolag. Bolaget har ett börsvärde på 75 MNOK, en omsättning på 8 MNOK och med ett resultat på -39 MNOK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien RomReal (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper RomReal (NO) (ROM) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

RomReal (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan Oslo Axess, och med tickern ROM. Aktien har ett P/E-tal på -1.9 och P/S-tal på 4.7 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

RomReal (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

RomReal (NO) Avanza – se aktiekurs idag

Se RomReal (NO) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter RomReal (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien RomReal (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i RomReal (NO).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om RomReal (NO)

RomReal (NO)

TickerROM
ListaOslo Axess
LandNorge
SektorFinans & Fastighet
BranschFastighetsbolag
Börsvärde75 MNOK
Omsättning8 MNOK
Vinst-39 MNOK
P/E-1.9
P/S4.7

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien RomReal (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om RomReal (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter