Saga Furs (FI) (SAGCV) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Saga Furs (FI) aktie

SAGCV  

Saga Furs är ett auktionsbolag särskilt inriktade mot pälsprodukter. En stor del av verksamheten består av att kontrollera och övervaka pälsproduktionskedjan i enlighet med stadgade EU-regler. Samarbete sker med andra aktörer inom branschen inkluderande pälsuppfödare, skinnleverantörer och internationella modehus. Bolagets huvudkontor ligger i Vantaa.

Saga Furs (FI) tillhör sektorn Sällanköpsvaror och branschen Kläder & Skor. Bolaget har ett börsvärde på 54 MEUR, en omsättning på 45 MEUR och med ett resultat på -8 MEUR under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Saga Furs (FI)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Saga Furs (FI) (SAGCV) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Saga Furs (FI) aktie handlas på börsen i Finland, på listan Small Cap, och med tickern SAGCV. Aktien har ett P/E-tal på -6.5 och P/S-tal på 1.8 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Saga Furs (FI) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Saga Furs (FI) Avanza – se aktiekurs idag

Se Saga Furs (FI) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Saga Furs (FI) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Saga Furs (FI).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Saga Furs (FI).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Saga Furs (FI)

Saga Furs (FI)

TickerSAGCV
ListaSmall Cap
LandFinland
SektorSällanköpsvaror
BranschKläder & Skor
Börsvärde54 MEUR
Omsättning45 MEUR
Vinst-8 MEUR
P/E-6.5
P/S1.8

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Saga Furs (FI)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Saga Furs (FI)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter