Schouw & Co. (DK) (SCHO) aktie | Nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:

Schouw & Co. (DK) (SCHO)

Schouw & Co. (DK) aktie

Schouw & Co är ett investmentbolag. Störst investeringar återfinns inom bolag med stark tillväxtpotential verksamma inom diverse marknader, samt där det finns ett strukturellt - och strategiskt kompetensbehov. Visionen är att vidareutveckla bolagen på lång sikt och frambringa ökat aktieägarvärde. Schouw & Co grundades ursprungligen 1878 och har sitt huvudkontor i Århus.

Schouw & Co. (DK) Utdelning

En aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sina innestående tillgångar, från bolaget, till aktieägarna. I de flesta fall är det när bolag likt Schouw & Co. (DK) går med vinst som de väljer att dela ut en viss del av vinsten. Utdelningen i Schouw & Co. (DK) är just nu 14 DKK per aktie om man kollar rullande 12 månader vilket innebär en direktavkastning2.1%. Direktavkastningen är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till ett företags aktiekurs.

Schouw & Co. (DK) Avanza - här hittar du aktien

Aktier kan man i regel köpa direkt hos sin bank och dessutom har de flesta storbankerna bra och lättanvända appar idag för att köpa och sälja aktier som Schouw & Co. (DK). Som alternativ finns det mindre, så kallade, nischbanker som t.ex Avanza vilka har blivit väldigt populära när det kommer till aktiehandel senaste åren. Dom har oftast lättanvända appar och tjänster i framkant vilket gör steget till aktiehandel och sparande både lättare men framförallt roligare. Schouw & Co. (DK), som verkar inom industrisektorn och finns på large cap-listan på börsen, hittar du hos Avanza här.
Visa hela beskrivningen
Bildkälla:
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Schouw & Co. (DK)

Schouw & Co. (DK)

Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners
TickerSCHO
ListaLarge Cap
LandDanmark
SektorIndustri
BranschIndustrikomponenter
Börsvärde15 689 MDKK
Omsättning21 072 MDKK
Vinst914 MDKK
P/E17.2
P/S0.7
Utdelning14 DKK
Direktavkastning2.1%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Schouw & Co. (DK)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Schouw & Co. (DK)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter