Schouw & Co. (DK) (SCHO) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Schouw & Co. (DK) aktie

SCHO  

Schouw & Co är ett investmentbolag. Störst investeringar återfinns inom bolag med stark tillväxtpotential verksamma inom diverse marknader, samt där det finns ett strukturellt - och strategiskt kompetensbehov. Visionen är att vidareutveckla bolagen på lång sikt och frambringa ökat aktieägarvärde. Schouw & Co grundades ursprungligen 1878 och har sitt huvudkontor i Århus.

Schouw & Co. (DK) tillhör sektorn Industri och branschen Industrikomponenter. Bolaget har ett börsvärde på 15 808 MDKK, en omsättning på 21 072 MDKK och med ett resultat på 957 MDKK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Schouw & Co. (DK)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Schouw & Co. (DK) (SCHO) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Schouw & Co. (DK) aktie handlas på börsen i Danmark, på listan Large Cap, och med tickern SCHO. Aktien har ett P/E-tal på 16.5 och P/S-tal på 0.7 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Schouw & Co. (DK) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Schouw & Co. (DK) senaste utdelning är 14 DKK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 2.1% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Schouw & Co. (DK) Avanza – se aktiekurs idag

Se Schouw & Co. (DK) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Schouw & Co. (DK) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Schouw & Co. (DK).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Schouw & Co. (DK).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Schouw & Co. (DK)

Schouw & Co. (DK)

TickerSCHO
ListaLarge Cap
LandDanmark
SektorIndustri
BranschIndustrikomponenter
Börsvärde15 808 MDKK
Omsättning21 072 MDKK
Vinst957 MDKK
P/E16.5
P/S0.7
Utdelning14 DKK
Direktavkastning2.1%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Schouw & Co. (DK)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Schouw & Co. (DK)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter