Sprint Bioscience (SPRINT) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Sprint Bioscience aktie

SPRINT  

Sprint Bioscience är ett forskningsbolag. Idag innehas störst fokus på utveckling av läkemedelskandidater som enskilt eller i kombination med andra läkemedel kan bekämpa cancer. Bolaget har en portfölj av läkemedelsprojekt som är inriktade på att angripa olika delar av cancercellers processer. Bolagets affärsmodell bygger på att arbeta med en bred projektportfölj och att utveckla projekt parallellt i preklinisk fas för att därefter ingå licensavtal med den globala läkemedelsindustrin. Bolaget grundades 2009 och har sitt kontor och laboratorier i Huddinge.

Sprint Bioscience tillhör sektorn Hälsovård och branschen Biotech. Bolaget har ett börsvärde på 101 MSEK, en omsättning på 35 MSEK och med ett resultat på -47 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Sprint Bioscience

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Sprint Bioscience (SPRINT) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Sprint Bioscience aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern SPRINT. Aktien har ett P/E-tal på -2.2 och P/S-tal på 7 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Sprint Bioscience utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Sprint Bioscience Avanza – se aktiekurs idag

Se Sprint Bioscience senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Sprint Bioscience – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Sprint Bioscience.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Sprint Bioscience.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Sprint Bioscience

Sprint Bioscience

TickerSPRINT
ListaFirst North
LandSverige
SektorHälsovård
BranschBiotech
Börsvärde101 MSEK
Omsättning35 MSEK
Vinst-47 MSEK
P/E-2.2
P/S7

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Sprint Bioscience

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Sprint Bioscience? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter