Train Alliance (TRAIN B) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Train Alliance aktie

TRAIN B  

Train Alliance är verksamma inom järnvägsindustrin. Bolaget verkar som en komplett anläggningspartner inriktade mot försörjning samt operationell utveckling av större järnvägsinfrastruktur. Störst verksamhet återfinns inom den nordiska marknaden, där bolaget arbetar med underhåll och logistiklösningar, markförädling, konceptrådgivning samt planering och utförande av större infrastrukturella projekt.

Train Alliance tillhör sektorn Finans & Fastighet och branschen Fastighetsbolag. Bolaget har ett börsvärde på 2 388 MSEK, en omsättning på 151 MSEK och med ett resultat på 14 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Train Alliance

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Train Alliance (TRAIN B) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Train Alliance aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern TRAIN B. Aktien har ett P/E-tal på 166.2 och P/S-tal på 16.9 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Train Alliance utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Train Alliance Avanza – se aktiekurs idag

Se Train Alliance senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Train Alliance – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Train Alliance.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Train Alliance.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Train Alliance

Train Alliance

TickerTRAIN B
ListaFirst North
LandSverige
SektorFinans & Fastighet
BranschFastighetsbolag
Börsvärde2 388 MSEK
Omsättning151 MSEK
Vinst14 MSEK
P/E166.2
P/S16.9

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Train Alliance

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Train Alliance? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter