Vaccibody (NO) (VACC) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Vaccibody (NO) aktie

VACC  

Vaccibody är verksamma inom bioteknik. Bolaget är idag specialiserade inom forskning och utveckling av immunologiska terapier och vacciner. Lösningarna används huvudsakligen för behandling av patienter med cancersjukdomar samt övriga allvarliga hälsotillstånd som kräver långsiktig behandling. Störst verksamhet återfinns inom den europeiska marknaden.

Vaccibody (NO) tillhör sektorn Hälsovård och branschen Biotech.

Mer om aktien Vaccibody (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Vaccibody (NO) (VACC) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Vaccibody (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan Merkur Market, och med tickern VACC. Aktien har ett P/E-tal på 17 och P/S-tal på 11.6 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Vaccibody (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Vaccibody (NO) Avanza – se aktiekurs idag

Se Vaccibody (NO) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Vaccibody (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Vaccibody (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Vaccibody (NO).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera

Mer om Vaccibody (NO)

Vaccibody (NO)

TickerVACC
ListaMerkur Market
LandNorge
SektorHälsovård
BranschBiotech
Börsvärde20 850 MNOK
Vinst1 229 MNOK
P/E17
P/S11.6

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Vaccibody (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Vaccibody (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter