Wilh. Wilhelmsen B (NO) (WWIB) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Wilh. Wilhelmsen B (NO) aktie

🔔 Skapa bevakning

WWIB  

Wilh. Wilhemsen Holding är en norsk koncern som bedriver verksamhet inom den globala sjöfartsindustrin. Idag erbjuds primärt olika lösningar relaterade till havstransport och diverse integrerade logistiktjänster. Verksamheten drivs via ett flertal etablerade dotterbolag, vars affärsverksamhet förutom industri och sjöfart även fokuserar på investerings- och försäkringsfrågor. Koncernen har anor tillbaka till 1861 och har sitt huvudkontor i Lysaker.

Wilh. Wilhelmsen B (NO) tillhör sektorn Industri och branschen Sjöfart & Rederi. Bolaget har ett börsvärde på 8 167 MNOK, en omsättning på 7 404 MNOK och med ett resultat på 3 902 MNOK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Wilh. Wilhelmsen B (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Wilh. Wilhelmsen B (NO) (WWIB) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Wilh. Wilhelmsen B (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan OB Match, och med tickern WWIB. Aktien har ett P/E-tal på 2.1 och P/S-tal på 1.1 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Wilh. Wilhelmsen B (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Wilh. Wilhelmsen B (NO) senaste utdelning är 5 NOK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 2.8% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Wilh. Wilhelmsen B (NO) Avanza – se aktiekurs idag

Se Wilh. Wilhelmsen B (NO) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Wilh. Wilhelmsen B (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Wilh. Wilhelmsen B (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Wilh. Wilhelmsen B (NO).

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag

Mer om Wilh. Wilhelmsen B (NO)

Wilh. Wilhelmsen B (NO)

TickerWWIB
ListaOB Match
LandNorge
SektorIndustri
BranschSjöfart & Rederi
Börsvärde8 167 MNOK
Omsättning7 404 MNOK
Vinst3 902 MNOK
P/E2.1
P/S1.1
Utdelning5 NOK
Direktavkastning2.8%

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Wilh. Wilhelmsen B (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Wilh. Wilhelmsen B (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter