Wilh. Wilhelmsen B (NO) (WWIB) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Wilh. Wilhelmsen B (NO) aktie

WWIB  

Wilh. Wilhemsen Holding är en norsk koncern som bedriver verksamhet inom den globala sjöfartsindustrin. Idag erbjuds primärt olika lösningar relaterade till havstransport och diverse integrerade logistiktjänster. Verksamheten drivs via ett flertal etablerade dotterbolag, vars affärsverksamhet förutom industri och sjöfart även fokuserar på investerings- och försäkringsfrågor. Koncernen har anor tillbaka till 1861 och har sitt huvudkontor i Lysaker.

Wilh. Wilhelmsen B (NO) tillhör sektorn Industri och branschen Sjöfart & Rederi. Bolaget har ett börsvärde på 7 912 MNOK, en omsättning på 7 404 MNOK och med ett resultat på 1 019 MNOK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Wilh. Wilhelmsen B (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Wilh. Wilhelmsen B (NO) (WWIB) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Wilh. Wilhelmsen B (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan OB Match, och med tickern WWIB. Aktien har ett P/E-tal på 7.8 och P/S-tal på 1.1 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Wilh. Wilhelmsen B (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Wilh. Wilhelmsen B (NO) senaste utdelning är 5 NOK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 2.9% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Wilh. Wilhelmsen B (NO) Avanza – se aktiekurs idag

Se Wilh. Wilhelmsen B (NO) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Wilh. Wilhelmsen B (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Wilh. Wilhelmsen B (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Wilh. Wilhelmsen B (NO).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Wilh. Wilhelmsen B (NO)

Wilh. Wilhelmsen B (NO)

TickerWWIB
ListaOB Match
LandNorge
SektorIndustri
BranschSjöfart & Rederi
Börsvärde7 912 MNOK
Omsättning7 404 MNOK
Vinst1 019 MNOK
P/E7.8
P/S1.1
Utdelning5 NOK
Direktavkastning2.9%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Wilh. Wilhelmsen B (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Wilh. Wilhelmsen B (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter