Xintela (XINT) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Xintela aktie

XINT  

Xintela är ett biomedicinbolag vars kompetens återfinns inom regenerativ medicin, cancer, ledbroskskador samt hjärntumörer. Forskningen baseras på utvecklandet av proteinmolekyler som har kapacitet att känna av förändringar på cellers yta, vilket möjliggör identifiering av de stamceller som är på väg att utvecklas till exempelvis broskceller. Bolaget grundades under 2009 och har idag sitt huvudkontor i Lund.

Xintela tillhör sektorn Hälsovård och branschen Biotech. Bolaget har ett börsvärde på 224 MSEK, en omsättning på 6 MSEK och med ett resultat på -50 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Xintela

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Xintela (XINT) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Xintela aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern XINT. Aktien har ett P/E-tal på -4.5 och P/S-tal på 15 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Xintela utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Xintela Avanza – se aktiekurs idag

Se Xintela senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Xintela – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Xintela.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Xintela.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Xintela

Xintela

TickerXINT
ListaFirst North
LandSverige
SektorHälsovård
BranschBiotech
Börsvärde224 MSEK
Omsättning6 MSEK
Vinst-50 MSEK
P/E-4.5
P/S15

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Xintela

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Xintela? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter