XMReality (XMR) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

XMReality aktie

XMR  

XMReality levererar ett brett utbud av mobila lösningar inom industriell fältservice. Bolaget är särskilt inriktat mot remote guidance, en teknisk lösning som möjliggör att kunskap kan delas på distans mellan användare. Tekniken är särskilt applicerbar inom diverse service- och supportarbete. Bolaget etablerades 2007 och har idag sitt huvudkontor i Linköping.

XMReality tillhör sektorn Informationsteknik och branschen Affärs- & IT-System. Bolaget har ett börsvärde på 235 MSEK, en omsättning på 17 MSEK och med ett resultat på -25 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien XMReality

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper XMReality (XMR) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

XMReality aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern XMR. Aktien har ett P/E-tal på -9.6 och P/S-tal på 9.3 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

XMReality utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

XMReality Avanza – se aktiekurs idag

Se XMReality senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter XMReality – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien XMReality.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i XMReality.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om XMReality

XMReality

TickerXMR
ListaFirst North
LandSverige
SektorInformationsteknik
BranschAffärs- & IT-System
Börsvärde235 MSEK
Omsättning17 MSEK
Vinst-25 MSEK
P/E-9.6
P/S9.3

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien XMReality

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om XMReality? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter