Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Idag: Eniro, Uppsidan, Peptonic och Råduppföljning

Dagens analyser och kommentarer från SvD Börsplus hittar du via länkarna nedan. Eniro: Aktien rasar men konvertibeln är billigInför obligationsemissionen i september skrev Börsplus en längre analys. Där pekade vi ut preferensaktien som i princip värdelös medan stamaktiens enda lockelse var uppsidan i att köpa in sig i obligationen. Sedan dess har alla Eniros börsnoterade värdepapper tappat i värde.

Börsplus tar nu faktiskt in några konvertibler i portföljen, även om vi inte tror på Eniro som bolag. — Börsplus köpråd: Här finns uppsidan i septemberHalva topplistan är ny när Börsplus rankar de aktier där våra analyser pekar på största avkastningspotentialen. Kasinobolagen sticker särskilt ut.

— Peptonic: Hoppas på placeboeffektEtt fallerat läkemedelsprojekt där placebo istället tas till marknaden. Kan det lyckas? Peptonic är mitt uppe i lanseringen av VagiVital och ska inte räknas ut. En viktig värdedrivare och kvalitetsstämpel nås om apoteken tar in produkten.

Då kan det finnas uppsida i aktien. — Uppföljning: Köprådet i Bahnhof gav 63%Och det är den största ljusglimten denna omgång. Vi fick rätt i våra råd för Tesla, Bahnhof och Byggpartner.

Sämre gick det med Idogen, ICTA, Net Gaming och Wise. Andra aktier som analyserades var: THQ Nordic, Paradox, Zalaris, ICA, Alcadon, Hexagon, Nilörngruppen, Edgeware, Alimak och Cereno..

Artikeln i sin helhet  Denna källa tillämpar ofta läsvägg för sina artiklarLäs hela artikeln

❤️ Prenumerera på vårt nyhetsbrev med handplockade nyheter och ladda ner vår app för bolagsbevakning.

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Bahnhof

Mer från SVD Näringsliv

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt