Positiva analysresultat visar på mycket god lönsamhetspotential i Ludvikagruvan för Nordic Iron Ore

Nyhet

Positiva analysresultat visar på mycket god lönsamhetspotential i Ludvikagruvan för Nordic Iron Ore

Positiva analysresultat visar på mycket god lönsamhetspotential i Ludvikagruvan för Nordic Iron Ore

Det Ludvikabaserade gruvbolaget Nordic Iron Ore, som sedan 2018 är noterade på Nasdaq First North, har på senare tid gått från klarhet till klarhet i sitt målmedvetna arbete med att återstarta järnmalmsbrytningen vid Ludvika gruvor med modern, effektiv och miljövänlig gruvdrift. Ett mycket positivt utfall av den nyligen avslutade optimeringsstudien visar på möjligheten att öka projektets nettonuvärde med över 50% relativt till den förra året färdigställda genomförbarhetsstudien..

Läs hela artikeln

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Nordic Iron Ore

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva använder och kan stå bakom. Därutöver rekommenderar vi också att du prenumererar på vårt nyhetsbrev samt laddar ner vår app (helt gratis). Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza och Nordnet kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. För att investera i fonder så billigt som möjligt tycker vi dock att du ska spana in SAVR där du kan äga över 1 300 av de bästa fonderna och betala 30-50 % mindre i avgifter, varje år!

Ett tips är att öppna konto hos flera av dessa för att dra nytta av ett större totalbelopp med courtagefri handel och låga avgifter!

Sänk dina månadskostnader och öka din sparkvot

När det kommer till tråkiga utgifter som försäkringar kan vi verkligen rekommendera Hedvig. Vi jämförde direkt på deras site och sänkte vår egen kostnad för hemförsäkring med 2 436 kr per år, jämfört med det näst billigaste alternativet. Pengar som nu läggs på sparande istället.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Nordic Iron Ore

Mer från Börsvärlden

Nyhetsbrev