#19-44 Orezone AB (publ) noteras på Nordic MTF (korrigering av Instrument-id)

Nyhet

#19-44 Orezone AB (publ) noteras på Nordic MTF (korrigering av Instrument-id)

#19-44 Orezone AB (publ) noteras på Nordic MTF (korrigering av Instrument-id)

Nordic Growth Market NGM AB har beslutat att notera aktierna och andra relevanta överlåtbara värdepapper i Orezone AB (publ) (”Orezone”) på Nordic MTF. Noteringsbeslutet är villkorat av att Orezone uppfyller de formella noteringskraven på att (i) i den kommande emissionen säkra sådant rörelsekapital som erfordras för att bedriva verksamheten enligt gällande affärsplan för en period om tolv (12) månader och (ii) att det planerade förvärvet av Corcel Minerals S.L. slutförs senast den 17 april 2019 samt (iii) att ingen ny information framkommer som påverkar bolagets uppfyllelse av noteringskraven. Första handelsdag är fastställd till den 18 april 2019.

Mot bakgrund av villkoren ovan har Nordic Growth Market NGM AB beslutat att placera aktierna och andra relevanta överlåtbara värdepapper i Orezone under observation från och med första handelsdag och tills villkoren ovan har uppfyllts. Stamaktien i Orezone är sedan tidigare noterad på marknadsplatsen Spotlight Stock Market och i samband med bytet av marknadsplats till Nordic MTF kommer tidigare Instrument-id (4130) att ändras till (558J) vilket är en korrigering från Nordic MTF:s meddelandeserie #19-43. Inlägget #19-44 Orezone AB (publ) noteras på Nordic MTF (korrigering av Instrument-id) dök först upp på IPO.se..

Läs hela artikeln

Du prenumererar väl på våra nyhetsbrev?

Vi slår också ett slag för Börskollens nyhetsbrev där vi varje vecka handplockar de mest läsvärda uppslagen från de tusentals olika nyheter, bloggar etc som syns i våra nyhetsflöden varje vecka. Detta väver vi samman med egna intervjuer, tävlingar och aktuella erbjudanden!

Nyheter om Orezone

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva använder och kan stå bakom. Inlägget innehåller annonslänkar och skulle du ha några frågor går det bra att kontakta oss här.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos nätmäklarna Nordnet.se och Avanza.se kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier, fonder eller andra typer av värdepapper. För att handla fonder till så låg kostnad som möjligt tycker vi dock att du ska spana in SAVR. Ett tips är att öppna konto hos flera av dessa för att dra nytta av ett större totalbelopp med courtagefri handel och låga avgifter.

Sänk dina månadskostnader och öka din sparkvot

Att hålla nere dina fasta kostnader är ett enkelt sätt att öka sin sparkvot. När det kommer till tråkiga utgifter som försäkringar är Hedvig med sin rimligt prissatta hemförsäkring ett givet tips. Dom skyltar med Sveriges nöjdaste kunder och själv sänkte vi vår kostnad för hemförsäkring med 2436 kr per år jämfört med det näst billigaste alternativet – pengar som vi istället nu kan placera på börsen. Jämför du med på deras hemsida!

Kom igång med bolagsbevakning i vår app

Vår populära kostnadsfria app erbjuder fler smidiga funktioner än vår hemsida - exempelvis kan du skapa personliga bolagsbevakningar och få pushnotiser via nya händelser.

Om aktien Orezone

Mer från IPO.se

Nyhetsbrev