Börskollens (nya) bloggflöde - och allt du behöver veta!

Nyhet

{newsItem.title}

Börskollens (nya) bloggflöde - och allt du behöver veta!

I vår senaste artikel upplyste vi våra läsare/användare om det senaste kvartalets utveckling av tjänsten Börskollen, med fokus på uppdateringar och nya funktioner samt våra planer för framtiden! I denna artikel tänkte vi lägga lite mer fokus på vårt (nya) bloggflöde - som på kort tid har blivit mycket populärt och nu redan har ett 20-tal populära bloggkällor anslutna!

Vårt bloggflöde är ett fortsatt steg i riktningen mot att Börskollen ska vara det naturliga “navet” i ditt informationsflöde som rör börs-, ekonomi- och finansrelaterade nyheter. Detta i syfte att underlätta, effektivisera och spara tid genom att ha allt samlat på ett och samma ställe! Tidigare har vi som bekant främst fokuserat på ett renodlade nyhetsflöde (med källor som exempelvis Privata Affärer, SvD Näringsliv, Börsvärlden, Breakit m.fl) men det finns betydligt mer matnyttig kunskap att ta del av, inte minst från alla supergrymma börsbloggare därute!

Fortfarande i startgroparna....

Vi har på kort tid anslutit ett 20-tal populära börsbloggare till Börskollens bloggflöde och räknar med att skaran kommer att fortsätta växa i rask takt. På sikt känns det inte orimligt att det kan bli både 50 och 100 olika med förutsättningen att vi får ett ok från respektive part. Vi hoppas givetvis att de flesta (alla?) som tillfrågas kommer att tacka ja - the more the merrier!

Bloggflödet i appen och på vår webb

Det ser lite olika ut beroende på om du använder Börskollen-appen alternativt endast läser på vår webb. I appen når du i nuläget bloggflödet i menyn längst ner under “Upptäck -> Bloggar” (se bilden ovan). På vår webb finner du motsvarande i menyn överst under “Bloggar”.

Vi understryker att nuvarande version endast utgör en första “beta” och att funktioner knutna till bloggflödet stegvis kommer att förbättras. Som vi nämnde i vår tidigare artikel är också tanken att skapa ett “huvudflöde”, i såväl appen som på webben, som kombinerar alla typer av källor (nyheter, bloggar, videos och på sikt kanske även andra källor som t.ex poddar) varpå användaren sedan själv kan välja/filtrera vilka källor man önskar följa (primärt i appen, men på sikt även på webben).

Med fler källor och data kommer vi också att skapa ytterligare filtreringsmöjligheter och antagligen olika typer av kategorier samt läs- eller topplistor av olika slag. Givetvis kommer vi också att försöka lyfta de inlägg och teman som känns mest aktuella och läsvärda vid varje givet tillfälle via sociala medier och nyhetsbrev (satan vad vi kommer att ha koll på Sveriges alla bloggare sen :))!

Låt oss gärna veta vilka bloggare just du skulle vilja se

Vi tar i vanlig ordning gärna del av er feedback, gällande såväl funktionalitet som vilka bloggare ni skulle vilja se i vårt flöde. Hör gärna av er till oss, antingen via e-post (info@borskollen.se) eller via någon av våra sociala medier (Facebook, Twitter eller Instagram).

Om du själv är en börs- eller ekonomibloggare och skulle vilja synas i vårt bloggflöde är du givetvis också välkommen att höra av dig direkt till oss!

Ta hand om er kära läsare!
/Börskollen-teamet

Du prenumererar väl på våra nyhetsbrev?

Vi slår också ett slag för Börskollens nyhetsbrev där vi varje vecka handplockar de mest läsvärda uppslagen från de tusentals olika nyheter, bloggar etc som syns i våra nyhetsflöden varje vecka. Detta väver vi samman med egna intervjuer, tävlingar och aktuella erbjudanden!

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva använder och kan stå bakom. Inlägget innehåller annonslänkar och skulle du ha några frågor går det bra att kontakta oss här.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos nätmäklarna Nordnet.se och Avanza.se kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier, fonder eller andra typer av värdepapper. För att handla fonder till så låg kostnad som möjligt tycker vi dock att du ska spana in SAVR. Ett tips är att öppna konto hos flera av dessa för att dra nytta av ett större totalbelopp med courtagefri handel och låga avgifter.

Sänk dina månadskostnader och öka din sparkvot

Att hålla nere dina fasta kostnader är ett enkelt sätt att öka sin sparkvot. När det kommer till tråkiga utgifter som försäkringar är Hedvig med sin rimligt prissatta hemförsäkring ett givet tips. Dom skyltar med Sveriges nöjdaste kunder och själv sänkte vi vår kostnad för hemförsäkring med 2436 kr per år jämfört med det näst billigaste alternativet – pengar som vi istället nu kan placera på börsen. Jämför du med på deras hemsida!

Kom igång med bolagsbevakning i vår app

Vår populära kostnadsfria app erbjuder fler smidiga funktioner än vår hemsida - exempelvis kan du skapa personliga bolagsbevakningar och få pushnotiser via nya händelser.

Mer från Börskollen

Nyhetsbrev