Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Börskollens

Börskollens (nya) bloggflöde - och allt du behöver veta!

I vår senaste artikel upplyste vi våra läsare/användare om det senaste kvartalets utveckling av tjänsten Börskollen, med fokus på uppdateringar och nya funktioner samt våra planer för framtiden! I denna artikel tänkte vi lägga lite mer fokus på vårt (nya) bloggflöde - som på kort tid har blivit mycket populärt och nu redan har ett 20-tal populära bloggkällor anslutna!

Vårt bloggflöde är ett fortsatt steg i riktningen mot att Börskollen ska vara det naturliga “navet” i ditt informationsflöde som rör börs-, ekonomi- och finansrelaterade nyheter. Detta i syfte att underlätta, effektivisera och spara tid genom att ha allt samlat på ett och samma ställe! Tidigare har vi som bekant främst fokuserat på ett renodlade nyhetsflöde (med källor som exempelvis Privata Affärer, SvD Näringsliv, Börsvärlden, Breakit m.fl) men det finns betydligt mer matnyttig kunskap att ta del av, inte minst från alla supergrymma börsbloggare därute!

Fortfarande i startgroparna....

Vi har på kort tid anslutit ett 20-tal populära börsbloggare till Börskollens bloggflöde och räknar med att skaran kommer att fortsätta växa i rask takt. På sikt känns det inte orimligt att det kan bli både 50 och 100 olika med förutsättningen att vi får ett ok från respektive part. Vi hoppas givetvis att de flesta (alla?) som tillfrågas kommer att tacka ja - the more the merrier!

Bloggflödet i appen och på vår webb

Det ser lite olika ut beroende på om du använder Börskollen-appen alternativt endast läser på vår webb. I appen når du i nuläget bloggflödet i menyn längst ner under “Upptäck -> Bloggar” (se bilden ovan). På vår webb finner du motsvarande i menyn överst under “Bloggar”.

Vi understryker att nuvarande version endast utgör en första “beta” och att funktioner knutna till bloggflödet stegvis kommer att förbättras. Som vi nämnde i vår tidigare artikel är också tanken att skapa ett “huvudflöde”, i såväl appen som på webben, som kombinerar alla typer av källor (nyheter, bloggar, videos och på sikt kanske även andra källor som t.ex poddar) varpå användaren sedan själv kan välja/filtrera vilka källor man önskar följa (primärt i appen, men på sikt även på webben).

Med fler källor och data kommer vi också att skapa ytterligare filtreringsmöjligheter och antagligen olika typer av kategorier samt läs- eller topplistor av olika slag. Givetvis kommer vi också att försöka lyfta de inlägg och teman som känns mest aktuella och läsvärda vid varje givet tillfälle via sociala medier och nyhetsbrev (satan vad vi kommer att ha koll på Sveriges alla bloggare sen :))!

Låt oss gärna veta vilka bloggare just du skulle vilja se

Vi tar i vanlig ordning gärna del av er feedback, gällande såväl funktionalitet som vilka bloggare ni skulle vilja se i vårt flöde. Hör gärna av er till oss, antingen via e-post (info@borskollen.se) eller via någon av våra sociala medier (Facebook, Twitter eller Instagram).

Om du själv är en börs- eller ekonomibloggare och skulle vilja synas i vårt bloggflöde är du givetvis också välkommen att höra av dig direkt till oss!

Ta hand om er kära läsare!
/Börskollen-teamet

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du högst sparränta just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella sparräntor för sparkonton för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: info@borskollen.se

Betygsätt oss

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 79 % av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2021 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.