Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Artikeln är ett annonssamarbete

Halvtid

Halvtid i Transfer Groups ägarspridningsemission – Intervju med VD Mats Holmberg

Den 2 juni inleddes Transfer Groups ägarspridningsemission inför deras kommande marknadsnotering. Ägarspridningsemissionen pågår till och med den 21 juni – således är det nu drygt halvtid. I och med detta har vi fått till en intervju med VD Mats Holmberg som kommenterar den pågående emissionen och Transfer Groups framtid.

Hej Mats! Hur är läget?

Hej! Bara bra, tack! Bråda dagar just nu vilket såklart är roligt!

Kul att höra! Just nu pågår er ägarspridningsemission där ni ska ta in 9,6 MSEK. Hur går det med den?

Det stämmer bra! Jag är väldigt positivt överraskad. Det är ett mycket stort intresse att teckna aktier i emissionen. Mycket större än vad jag trodde att det skulle vara på förhand.

Härligt! Hur ser du på Transfer Groups framtid?

Det kommer bli intensivt men samtidigt ser jag väldigt mycket fram emot vad som komma skall. Vi har mycket spännande saker i pipen. Vi har precis avyttrat 2 bolag, Vivbon och Doktor Hemma, således har vi nu skapat en renodlad säkerhetskoncern med CSG och Amigo Alarm. CSG förvärvades nyligen vilket är ett av de större företagen i Sverige som erbjuder Säkerhets- och Bevakningstjänster. Med en stärkt kassa så är vi redo att växa och bli ännu större.

Det känns som att Amigo Tools har gått lite i skymundan hos många. Har du något att säga om den tjänsten?

Amigo Tools är ett rapporteringssystem för alla som arbetar med bevakning. Första versionen av Amigo Tools skapades för sex år sedan och har sedan dess bara utvecklats. Rapporteringssystemet gör det enkelt att exempelvis åtgärdsrapportera och incidentsrapportera när man är ute och ronderar. CSG har implementerat Amigo Tools i sina dagliga rutiner och det fungerar mycket bra. Fördelen med Amigo Tools är dess enorma skalbarhet och potential. Rent teoretisk skulle systemet kunna användas av de flesta branscher och inte endast säkerhetsbranschen, exempelvis rederi- och städbranschen. Vi ser fram emot att utveckla Amigo Tools ytterligare.

Det låter bra! Mycket spännande med förvärvet av CSG. Har du några avslutande ord till aktieägarna och de som funderar på att teckna aktier?

Inom några veckor så räknar vi med att vara noterade och jag hoppas självklart att så många som möjligt vill vara med på vår resa. Mycket behöver göras för att Sverige ska bli en tryggare plats att bo och leva på. Som ni skrev tidigare i er artikel så går brottsstatistiken i Sverige åt fel håll. Detta leder dock till att efterfrågan på säkerhetstjänster ökar och här vill vi vara nummer ett.

Tack för att du tog dit tid och stort lycka till med noteringen!

Tack själv!

Om du vill läsa mer om Transfer Group finner du ett tidigare ett reportage här.

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar.

Nyheter om Transfer Group

Läses av andra just nu

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: info@borskollen.se

Betygsätt oss

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 79 % av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2021 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.