Sista chansen att teckna Zeptacoin förmånligt - nästa svenska kryptovaluta att listas efter Alice-succén
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Artikeln är ett annonssamarbete

Nyheter Börskollen

Sista chansen att teckna Zeptacoin förmånligt - nästa svenska kryptovaluta att listas efter Alice-succén

Sista

Just nu kan svenska investerare teckna Zeptacoin förmånligt i en pre-sale. Mer än 90% av volymen är tecknad. Zeptacoin börsnoteras på en internationell kryptobörs till hösten och detta är sista chansen att teckna till 0,15 USD. Först till kvarn gäller.

Nästa svenska kryptovaluta efter Alice-succén

Marknaden för kryptovalutor expanderar snabbt, nu även i Sverige. Hittills har få svenska kryptovalutor börsnoterats. Kryptovalutan Alice börsnoterades i våras och blev en stor succé i samband med sin notering.

Näst på tur står Zeptacoin som kommer att noteras till hösten. Kryptovalutan kommer då att kunna handlas precis som man kan handla med exempelvis Bitcoin, Ethereum och andra kryptovalutor.

Pre-sale riktad till svenska investerare

Listningspriset i den kommande ICOn (Initial Coin Offering, ungefär kryptovalutans motsvarighet till ett bolags IPO) som väntas inledas i augusti är satt till 0,35-0,50 USD. När ICOn har slutförts, noteras Zeptacoin på en krypto börs. Nu finns en möjlighet att teckna Zeptacoin till ett förmånligt pris om 0,15 USD i denna pre-sale som huvudsakligen riktar sig till svenska investerare.

Hittills har intresset varit mycket stort, vilket är väldigt glädjande att se,” säger Christina Löwenström, grundare och VD för Zeptagram.

Zeptacoin för handel med musikrättigheter och NFTs

Kapitalet från försäljningen av Zeptacoin kommer att användas till att attrahera användare till Zeptagrams olika NFT-plattformar, där Zeptacoin kommer att användas som handelsvaluta och för utbetalning av royalties. Kapitalanskaffningen, som heller inte innebär någon utspädning för befintliga aktieägare, kommer också att användas för inköp av intressanta musikrättigheter för notering och handel på plattformen.

Vårt mål är att Zeptacoin ska bli den primära valutan för handel med musik- och IP-rättigheter.”

Ambitiösa tillväxtplaner

Musikrättigheter har potential att växa till nästa stora tillgångsklass, då dessa likt exempelvis aktier kan värderas baserat på kassaflöde i form av royaltybetalningar vilket möjliggör att man som investerare kan bygga portföljer med olika avkastningskaraktärer. Dessutom engagerar musiken många människor världen över och har ett emotionellt värde som få andra tillgångar.

Zeptagram har ambitiösa tillväxtplaner, där man till hösten kommer att synas tillsammans med artister som erbjuder investeringar i deras musik. Nyligen lanserade man också en ny NFT-plattform och bolaget siktar på en börsnotering under nästa år.

Pre-sale Zeptacoin – Först till kvarn

Pre-salen av Zeptacoin pågår till 7 juli där man har möjlighet att teckna till 0,15 USD vilket kan jämföras med höstens planerade noteringspris på 0,35-0,50 USD. Teckningen sker löpande, d.v.s. enligt ”först till kvarn”-principen. Försäljningen kan avslutas i förtid om hela beloppet på 6 MSEK tecknats innan slutdatum.

Läs mer om pre-sale av Zeptacoin och teckna här Teckna Zeptacoin direkt online Teaser ZEPTA NFT-plattform Till Zeptagrams hemsida Läs Börskollens tidigare artikel

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar.

Nyheter om Zeptagram

Läses av andra just nu

Populära ekonominyheter

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt