Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Artikeln är ett annonssamarbete

Sista

Sista chansen att teckna Zeptacoin förmånligt - nästa svenska kryptovaluta att listas efter Alice-succén

Just nu kan svenska investerare teckna Zeptacoin förmånligt i en pre-sale. Mer än 90% av volymen är tecknad. Zeptacoin börsnoteras på en internationell kryptobörs till hösten och detta är sista chansen att teckna till 0,15 USD. Först till kvarn gäller.

Nästa svenska kryptovaluta efter Alice-succén

Marknaden för kryptovalutor expanderar snabbt, nu även i Sverige. Hittills har få svenska kryptovalutor börsnoterats. Kryptovalutan Alice börsnoterades i våras och blev en stor succé i samband med sin notering.

Näst på tur står Zeptacoin som kommer att noteras till hösten. Kryptovalutan kommer då att kunna handlas precis som man kan handla med exempelvis Bitcoin, Ethereum och andra kryptovalutor.

Pre-sale riktad till svenska investerare

Listningspriset i den kommande ICOn (Initial Coin Offering, ungefär kryptovalutans motsvarighet till ett bolags IPO) som väntas inledas i augusti är satt till 0,35-0,50 USD. När ICOn har slutförts, noteras Zeptacoin på en krypto börs. Nu finns en möjlighet att teckna Zeptacoin till ett förmånligt pris om 0,15 USD i denna pre-sale som huvudsakligen riktar sig till svenska investerare.

Hittills har intresset varit mycket stort, vilket är väldigt glädjande att se,” säger Christina Löwenström, grundare och VD för Zeptagram.

Zeptacoin för handel med musikrättigheter och NFTs

Kapitalet från försäljningen av Zeptacoin kommer att användas till att attrahera användare till Zeptagrams olika NFT-plattformar, där Zeptacoin kommer att användas som handelsvaluta och för utbetalning av royalties. Kapitalanskaffningen, som heller inte innebär någon utspädning för befintliga aktieägare, kommer också att användas för inköp av intressanta musikrättigheter för notering och handel på plattformen.

Vårt mål är att Zeptacoin ska bli den primära valutan för handel med musik- och IP-rättigheter.”

Ambitiösa tillväxtplaner

Musikrättigheter har potential att växa till nästa stora tillgångsklass, då dessa likt exempelvis aktier kan värderas baserat på kassaflöde i form av royaltybetalningar vilket möjliggör att man som investerare kan bygga portföljer med olika avkastningskaraktärer. Dessutom engagerar musiken många människor världen över och har ett emotionellt värde som få andra tillgångar.

Zeptagram har ambitiösa tillväxtplaner, där man till hösten kommer att synas tillsammans med artister som erbjuder investeringar i deras musik. Nyligen lanserade man också en ny NFT-plattform och bolaget siktar på en börsnotering under nästa år.

Pre-sale Zeptacoin – Först till kvarn

Pre-salen av Zeptacoin pågår till 7 juli där man har möjlighet att teckna till 0,15 USD vilket kan jämföras med höstens planerade noteringspris på 0,35-0,50 USD. Teckningen sker löpande, d.v.s. enligt ”först till kvarn”-principen. Försäljningen kan avslutas i förtid om hela beloppet på 6 MSEK tecknats innan slutdatum.

Läs mer om pre-sale av Zeptacoin och teckna här Teckna Zeptacoin direkt online Teaser ZEPTA NFT-plattform Till Zeptagrams hemsida Läs Börskollens tidigare artikel

Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar.

Nyheter om Zeptagram

Läses av andra just nu

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: info@borskollen.se

Betygsätt oss

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 79 % av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2021 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.