24Storage har stark pipeline med ytterligare projekt - vd - Börskollen

Nyhet

24Storage har stark pipeline med ytterligare projekt - vd

Self storage-bolaget 24Storage siktar på att fortsätta att expandera och den digitala modellen skapar en skalbarhet i lönsamheten då man digitaliserat många processer. Det säger vd Fredrik Sandelin i samband med en presentation hos Aktiespararna.

24Storage arbetar med en väldigt digitaliserad modell som man menar också skapar fördelar mot konkurrenter, vilka i större grad tvingas att använda sig av personal på plats och således också får en större kostnadsbas. Några ytterligare större investeringar i den tekniska plattformen framöver ser inte Sandelin behov av.

- Vi kan driva våra anläggningar på färre medarbetare än vad våra konkurrenter kan göra, säger han.
- Det finns en skalbarhet i det, fortsätter han och betonar att man inte behöver skala upp personalen likt andra företag när man växer.

24Storage siktar på att expandera med 3-5 anläggningar per år och pipelinen av projekt är stark. Läget är det absolut viktigaste för företaget.

24Storage-chefen ser möjligheter att växa i många år då trenden talar för bolaget.

- Det bästa för oss är att hitta en obebyggd tomt. Det näst bästa är att förvärva en befintlig industrifastigheter och konvertera, säger Sandelin. Han uppger att det tredje alternativet är att förvärva andra redan existerande aktörer. Fokus ligger på storstadsregionerna Stockholm, Göteborg och Malmö.

- Vi har fortsatt att göra i de tre städerna, säger Sandelin.

Covid-19 har haft en begränsad effekt för bolaget. Sandelin bedömer att det finns flera faktorer som ligger bakom detta däribland att man inte har ett segment av kunder utan många olika typer av kunder.

newsroom@finwire.se
Nyhetsbyrån Finwire

Du prenumererar väl på våra nyhetsbrev?

Vi slår också ett slag för Börskollens nyhetsbrev där vi varje vecka handplockar de mest läsvärda uppslagen från de tusentals olika nyheter, bloggar etc som syns i våra nyhetsflöden varje vecka. Detta väver vi samman med egna intervjuer, tävlingar och aktuella erbjudanden!

Nyheter om 24Storage

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva använder och kan stå bakom. Inlägget innehåller annonslänkar och skulle du ha några frågor går det bra att kontakta oss här.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos nätmäklarna Nordnet.se och Avanza.se kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier, fonder eller andra typer av värdepapper. För att handla fonder till så låg kostnad som möjligt tycker vi dock att du ska spana in SAVR. Ett tips är att öppna konto hos flera av dessa för att dra nytta av ett större totalbelopp med courtagefri handel och låga avgifter.

Sänk dina månadskostnader och öka din sparkvot

Att hålla nere dina fasta kostnader är ett enkelt sätt att öka sin sparkvot. När det kommer till tråkiga utgifter som försäkringar är Hedvig med sin rimligt prissatta hemförsäkring ett givet tips. Dom skyltar med Sveriges nöjdaste kunder och själv sänkte vi vår kostnad för hemförsäkring med 2436 kr per år jämfört med det näst billigaste alternativet – pengar som vi istället nu kan placera på börsen. Jämför du med på deras hemsida!

Kom igång med bolagsbevakning i vår app

Vår populära kostnadsfria app erbjuder fler smidiga funktioner än vår hemsida - exempelvis kan du skapa personliga bolagsbevakningar och få pushnotiser via nya händelser.

Om aktien 24Storage

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev