Affärsvärlden ger ett neutralt råd för Trainimal
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Nyheter Finwire / Börskollen

Affärsvärlden ger ett neutralt råd för Trainimal

Affärsvärlden

Noteringsaktuella Trainimal tillhandahåller träning och kostrådgivning digitalt genom konceptet Mamma Fitness. Bolaget genomför nu en nyemission för att finansiera tillväxtsatsningar i Storbritannien. Aktien ska börja handlas på Nordic SME den 16 april. Det skriver Affärsvärlden i en analys på tisdagen.

Trainimal tillhandahåller individanpassad träning och kostrådgivning digitalt genom egenutvecklad teknologi. Coaching sker av legitimerade dietister och licenserade personliga tränare. Bolagets produkterbjudande marknadsförs idag under namnet Mamma Fitness och riktar sig primärt till kvinnor mellan 20 och 45 år i Sverige.

Affärsvärldens IPO-guide har som tidigare rapporterats hissat tre varningsflaggor inom ramen för sin granskning av nyintroduktioner. Den första flaggan handlar om omoget bolag. Trainimal äger en lägenhet i Marbella som utgör drygt hälften av bolagets tillgångar. Bolaget uppger att lägenheten står tom och ska säljas.

Tidningen ser i sitt huvudscenario en uppsida på ett par års sikt på 33 procent.

"Trainimal har uppvisat en stabil tillväxt över tid under lönsamhet, undantaget fjolåret. Tillväxttakten har dock saktat in något. Bolaget satsar nu på att expandera utomlands med Storbritannien som första destination. Det är svår att bedöma om Trainimal lyckas med sin utlandsexpansion", skriver Affärsvärlden.

"Det som talar för aktien är att flera andra mindre bolag med fokus på återkommande intäkter utvecklats starkt. Men det finns också skräckexempel. Sammantaget landar vi i en neutral hållning", avslutar tidningen.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om Trainimal

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar. Investeringar innebär risk (se här)

Tips: 50% rabatt hos fondroboten Opti

Dags att komma igång med sparande? Fondroboten Opti erbjuder en populär spartjänst som är perfekt för regelbundet månadssparande. Just nu får nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 automatiskt 50 % rabatt på Optis avgift i 3 månader!

STÄNG X
Populär sparapp – över 500 000 nedladdningar
Många och höga externa omdömen
Högst grad av diversifiering
Perfekt för regelbundet månadssparande
KOM IGÅNG

Nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 får automatiskt 50 procent rabatt på Optis avgift i 3 månader

Populära ekonominyheter

Om aktien Trainimal

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt