Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Amhult 2:s hotellverksamhet imponerar under ny coronavåg uppger vd i månadsrapport

Fastighetsbolaget Amhult 2 uppger i senaste månadsrapporten för november att projekteringsmötena för Kvarter Spitfire löper på och att byggnationen i kvarter India likaså löper utan anmärkningar.

Sedan tidigare är produktionen vid kvarter Radarflyget 2 avslutad och under oktober påbörjade hyresgästerna sin verksamhet.

”Under perioden har produktion av parkeringsdäck i kvarter Radarflyget 2 pågått och denna beräknas färdigställd under sista kvartalet 2020”, säger vd Maria Nord Loft.

En tråkig nyhet är covid-19-spridningen som återigen tagit fart i en andra våg under hösten.

”I ljuset av detta är det imponerande att Amhult 2:s hotellverksamhet fungerar väl och med en beläggning exempelvis under september på 75 procent och oktober på 83 procent. Vi har i princip inga vakanser på de kommersiella fastigheterna undantaget en mindre handelslokal. Samtliga våra bostadshyresgäster visar god betalningsmoral och vi har inte högre omsättning än tidigare på våra hyresrätter. I allt fungerar verksamheten utmärkt trots de underliga världsomständigheter vi lever i”, säger Maria Nord Loft.

Reno Santic
Nyhetsbyrån Finwire
https://twitter.com/finwire

❤️ Prenumerera på vårt nyhetsbrev med handplockade nyheter och ladda ner vår app för bolagsbevakning.

Nyheter om Amhult 2

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Amhult 2

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt