Nyhet

Amhult 2:s hotellverksamhet imponerar under ny coronavåg uppger vd i månadsrapport

Fastighetsbolaget Amhult 2 uppger i senaste månadsrapporten för november att projekteringsmötena för Kvarter Spitfire löper på och att byggnationen i kvarter India likaså löper utan anmärkningar.

Sedan tidigare är produktionen vid kvarter Radarflyget 2 avslutad och under oktober påbörjade hyresgästerna sin verksamhet.

”Under perioden har produktion av parkeringsdäck i kvarter Radarflyget 2 pågått och denna beräknas färdigställd under sista kvartalet 2020”, säger vd Maria Nord Loft.

En tråkig nyhet är covid-19-spridningen som återigen tagit fart i en andra våg under hösten.

”I ljuset av detta är det imponerande att Amhult 2:s hotellverksamhet fungerar väl och med en beläggning exempelvis under september på 75 procent och oktober på 83 procent. Vi har i princip inga vakanser på de kommersiella fastigheterna undantaget en mindre handelslokal. Samtliga våra bostadshyresgäster visar god betalningsmoral och vi har inte högre omsättning än tidigare på våra hyresrätter. I allt fungerar verksamheten utmärkt trots de underliga världsomständigheter vi lever i”, säger Maria Nord Loft.

Reno Santic
Nyhetsbyrån Finwire
https://twitter.com/finwire

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Amhult 2

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Amhult 2

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt