Nyhet

Angler

Angler Gamings vd säljer aktier för 106 miljoner kronor - köper hus på Malta

Bettingbolaget Angler Gamings vd Thomas Kalita säljer aktier för 106 miljoner kronor och bekräftar samtidigt sitt fortsatta engagemang för bolaget i ett pressmeddelande.

"Jag är fast engagerad i Angler Gaming och äger fortfarande 4 000 000 aktier, vilket är de enda börsnoterade aktierna jag har. Jag tänker fortsätta i min vd-roll så länge jag presterar bra och har förtroende från styrelsen. Eftersom detta kommer att kräva att jag fortsätter att vara på Malta är det dags för mig att sluta hyra fastigheter här, vilket jag har gjort under de senaste 15 åren, och köper mitt eget hus på Malta. En stor del av intäkterna från försäljning av aktier kommer faktiskt att användas för fastighetsköpet”, kommenterar vd:n.

Thomas Kalita sålde drygt 3,9 miljoner aktier i bolaget till en snittkurs på 27,17 kronor aktien. Kvar har Thomas Kalita fyra miljoner aktier via bolag.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Angler Gaming

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Angler Gaming

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt