Nyhet

Annexin Pharmaceuticals förlust ökade i andra kvartalet

Annexin Pharmaceuticals redovisar en ökad förlust i det andra kvartalet och som väntat redovisas ingen omsättning.

Rörelseresultatet blev -11,6 miljoner kronor (-6).

Resultatet efter skatt blev -11,6 miljoner kronor (-6).

Resultat per aktie hamnade på -0,16 kronor (-0,34).

"Den pågående pandemin har påverkat Annexin Pharmaceuticals liksom så många andra bolag. Bolaget har tidigare redogjort för den påverkan COVID-19 pandemin har haft på verksamheten. Vi har bytt land för den planerade fas 1 studien och detta, vilket ihop med reningen av läkemedelssubstansen kommer fördyra arbetet fram till viktiga milstolpar; genomförd fas 1- studie och imagingstudie. Vi arbetar med hur detta skall hanteras på bästa sätt", skriver bolagets vd Anders Haegerstrand i rapporten.

Annexin Pharmaceuticals, MkrQ2-2020Q2-2019
Rörelseresultat-11,6-6
Nettoresultat-11,6-6
Resultat per aktie, kronor-0,16-0,34

Jakob Häger
Nyhetsbyrån Finwire

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Annexin

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Annexin

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt