Apotea rekryterar vice vd, fokus på att utveckla humankapitalet

Nyhet

{newsItem.title}

Apotea rekryterar vice vd, fokus på att utveckla humankapitalet

Nätapoteket Apotea rekryterar Stefan Eriksson som vice vd med tillträde den 8 november. Det framgår av ett pressmeddelande.

Eriksson är idag HR-chef på Bonnier Fastigheter och Bonnier Service. I den nya rollen som vice vd på Apotea kommer hans fokus ligga på att utveckla humankapitalet.

”Det känns roligt att välkomna Stefan till Apotea och vi ser fram emot att stärka vår organisation med en vice vd som har så lång erfarenhet från, och kunskap om organisationsutveckling. Med den takt vi växer är han precis den profil vi behöver”, säger Apoteas vd Pär Svärdson.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Apotea

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva använder och kan stå bakom. Därutöver rekommenderar vi också att du prenumererar på vårt nyhetsbrev samt laddar ner vår app (helt gratis). Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. För att investera i fonder så billigt som möjligt tycker vi dock att du ska spana in SAVR där du kan äga över 1 300 av de bästa fonderna och betala 30-50 % mindre i avgifter, varje år!

Ett tips är att öppna konto hos båda för att nyttja fördelarna och de låga avgifterna hos respektive aktör.

Sänk dina månadskostnader och öka din sparkvot

När det kommer till tråkiga utgifter som försäkringar kan vi verkligen rekommendera Hedvig. Vi jämförde direkt på deras site och sänkte vår egen kostnad för hemförsäkring med 2 436 kr per år, jämfört med det näst billigaste alternativet. Pengar som nu läggs på sparande istället.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Apotea

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev