Arcane Crypto-bolaget Trijo lanserar tjänst för automatiskt sparande i kryptovalutor
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Arcane Crypto-bolaget Trijo lanserar tjänst för automatiskt sparande i kryptovalutor

Arcane

IT-bolaget Arcane Cryptos dotterbolag Ijort Invest (Trijo) har lanserat en tjänst för automatiskt sparande i bitcoin, ethereum och litecoin. Man är första svenska aktör med detta, enligt ett pressmeddelande.

"Trijo Autopilot är utan tvekan det som har efterfrågats mest av våra kunder, så därför är det extra kul att vi nu kan lansera detta. Vi har höga förväntningar på tjänstens genomslag och räknar med att en betydande del av våra kunder kommer att använda sig av den. Vi tror också att många kryptoinvesterare som i dag har valt att använda andra plattformar än Trijo för sin vanliga handel, kommer att söka sig till Trijo för att använda denna tjänst", kommenterar Totte Löfström, vd för Trijo.

Under morgonen meddelades även att norska kryptomäklaren Kaupang, som också ägs av Arcane Crypto, har lanserat en tjänst för automatiskt sparande i kryptovalutor.

💡 Tips från oss på Börskollen

Aktieapp – Högsta betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och över 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om Arcario

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Populära ekonominyheter

Om aktien Arcario

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: [email protected]

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 72% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2024 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.