Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Arcane

Arcane Crypto-bolaget Trijo lanserar tjänst för automatiskt sparande i kryptovalutor

IT-bolaget Arcane Cryptos dotterbolag Ijort Invest (Trijo) har lanserat en tjänst för automatiskt sparande i bitcoin, ethereum och litecoin. Man är första svenska aktör med detta, enligt ett pressmeddelande.

"Trijo Autopilot är utan tvekan det som har efterfrågats mest av våra kunder, så därför är det extra kul att vi nu kan lansera detta. Vi har höga förväntningar på tjänstens genomslag och räknar med att en betydande del av våra kunder kommer att använda sig av den. Vi tror också att många kryptoinvesterare som i dag har valt att använda andra plattformar än Trijo för sin vanliga handel, kommer att söka sig till Trijo för att använda denna tjänst", kommenterar Totte Löfström, vd för Trijo.

Under morgonen meddelades även att norska kryptomäklaren Kaupang, som också ägs av Arcane Crypto, har lanserat en tjänst för automatiskt sparande i kryptovalutor.

❤️ Prenumerera på vårt nyhetsbrev med handplockade nyheter och ladda ner vår app för bolagsbevakning.

Nyheter om Arcario

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Arcario

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt