Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Återhämtning i USA och Tyskland under sommaren, hoppas kunna nå ett av målen för 2020 - Scibases vd

Scibases basverksamhet kring Nevisense-tester såg en återhämtning på marknaderna i USA och Tyskland i sommar efter den negativa påverkan från covid-19. Det uppger vd Simon Grant i senaste nyhetsbrevet.

Grant kan också meddela att man planerar att lansera den första versionen av den nya plattformen, Nevisense Go, den 29 oktober.

”Det har tagit oss lite längre tid än väntat på grund av pandemin och den väldigt resursintensiva MDR-processen”, säger han.

Vad gäller det övergripande marknadsläget och påverkan på den från covid-19 säger Grant att man började se ett ökat intresse för bolagets produkter i juni. Beställningarna började också då att komma tillbaka från befintliga kunder.

”Detta är mycket positivt, men i allmänhet har kunderna varit tveksamma att investera i nya enheter. Sammantaget verkar det tredje kvartalet vara tillbaka på rätt spår och det driver på våra förhoppningar om att vi ska nå ett av våra mål för 2020 - lönsamhet på den tyska marknaden på lokal basis. Huvudpoängen är att efter en mycket tuff period återvänder marknaden, kunder och patienter”, säger Grant.

Reno Santic
Nyhetsbyrån Finwire
https://twitter.com/finwire

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Scibase

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du högst sparränta just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella sparräntor för sparkonton för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Scibase

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: info@borskollen.se

Betygsätt oss

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 79 % av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2021 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.