Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Bank of America höjer Signet Jewelers till neutral (underperform), aktien stiger i förhandeln

Bank of America höjer rekommendationen för världens största juvelerare Signet Jewelers till neutral från underperform. Ny riktkurs är 88 dollar, att jämföra med aktiens stängningskurs på 81,62 dollar på tisdagen.

Upprevideringen kommer efter att Signets höjt sina utsikter på tisdagen. Bolaget uppgav att kunderna har svarat bra på nya produktlanseringar och att förväntningarna om en lägre konsumtion i samband med att samhället återgår till det normala inte hade infriats. Detta tar också BoA vikt på i sin analys samt lyfter fram en till sak som får bolaget att sticka ut gentemot konkurrenterna. Nämligen hur bolaget handskas med leveransproblemen.

Banken noterar att Signet inte förväntas drabbas av några materiella störningar på grund av detta under resten av 2021. Det tack vare de starka partnerskap man har med leverantörer och användningen av flygfrakt framför fartygsfrakt.

Signet stiger 1,3 procent i förhandeln på onsdagen.

❤️ Prenumerera på vårt nyhetsbrev med handplockade nyheter och ladda ner vår app för bolagsbevakning.

Nyheter om Scandinavian Investment

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Scandinavian Investment

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt