Nyhet

Beyond

Beyond Frames intressebolag lanserar Carly and the Reaperman på Oculus Quest nästa månad

Spelutvecklingsbolaget Beyond Frames intressebolag Odd Raven Studios lanserar i samarbete med Resolution Games sitt VR-spel Carly and the Reaperman på Facebooks VR-konsoler Oculus Quest och Oculus Quest 2 nästa månad, den 15 april. Det framgår av ett pressmeddelande.

Spelet finns sedan tidigare på plattformarna Playstation VR, Steam, Oculus Rift och Viveport. Man gör dock bedömningen att spelet kommer passa ännu bättre på Quest-plattformen.

"Vi tror väldigt mycket på Carly and the Reaperman och ser detta som ett viktigt steg för speltiteln då Quest-konsolerna för tillfället genererar de största intäkterna", säger Beyond Frames vd Ricky Helgesson.

Beyond Frames äger 38 procent av Stockholmsbaserade Odd Raven Studios.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Beyond Frames

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Beyond Frames

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt