Nyhet

Beyond

Beyond Frames spel Down the Rabbit Hole ingår i Facebook Oculus-spelsamling

Beyond Frames Alice i Underlandet-spel Down the Rabbit Hole tar plats i en spelsamling för Facebooks vr-enhet Oculus i samband med firandet av Womens History Month. Det framgår av ett pressmeddelande.

Spelet är en av 8 titlar att ingå i samlingen ”Female and Fearless”. Samtliga av spelen har en kvinnlig huvudkaraktär.

”Detta är ett bra initiativ från Facebook och Oculus. Kvinnliga protagonister är fortfarande kraftigt underrepresenterade i spel överlag, men gapet minskar. Det är bra att uppmärksamma vr-spel som bryter mönstret, och vi är väldigt stolta över att vara med i förändringen”, säger Ricky Helgesson, vd på Beyond Frames.

I pressmeddelandet uppges det också att Down the Rabbit Hole har valts ut till i ett Oculus Quest Duo Pack. Detta innebär mer exponering för spelet i Oculus digitala butiker under veckan 19-26 mars.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Beyond Frames

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Beyond Frames

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt