Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Beyond

Beyond Meat anställer veteraner från Tysoon Foods

Amerikanska matföretaget Beyond Meat har anställt två veteraner från branschkollegan Tyson Foods, skriver CNBC.

Doug Ramsey, som varit på Tyson i över trettio år och senast hade ansvaret för McDonaldsverksamheten, anställs som ny operativ chef. Vidare anställs Bernie Adcock som chef för försörjningskedjor vilket är en nyskapad roll i bolaget. Även han har jobbat på Tyson i över tre årtionden, där han hade fokus på försörjningskedjan.

- Allt vi har på gång, oavsett om det är partnerskapet med McDonalds, med Yum, med PepsiCo, finns det en enorm tillväxt på bordet, och vi måste se till att vi har det allra bästa inom det operativa och försörjningskedjan tillgängliga för oss och våra kunder, kommenterar Beyond Meats vd Ethan Brown till CNBC.

Hittills i år har Beyond Meats aktie fallit drygt 43 procent.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Beyond Meat

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Beyond Meat

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt