Nyhet

Biofrigas

Biofrigas rapporterar förlust i linje med föregående år - närmar sig verifiering av CryoSep-tekniken

Biogasbolaget Biofrigas redovisar som planerat ingen omsättning under fjärde kvartalet, medan förlusten kom in i linje med föregående års fjärde kvartal.

Rörelseresultatet blev -1,2 miljoner kronor (-1,1).

Resultatet före och efter skatt var -1,2 miljoner kronor (-1,2).

Likvida medel uppgick till 6,3 miljoner kronor (0,8).

Biofrigas arbetar med verifieringen av sin CryoSep-teknik och bolagets vd Jonas Stålhandske uppger att de komponenter som behövs för tekniken levereras från internationella bolag och kräver extremt låga temperaturer. Pandemin har därmed påverkat leveranstiderna negativt.

Stålhandske skriver vidare att CryoSEp-tekniken närmar sig sitt mål och att Biofrigas är nära att på allvar öppna upp orderböckerna.

Biofrigas, MkrQ4-2020Q4-2019Förändring
Nettoomsättning00
Rörelseresultat-1,2-1,1
Resultat före skatt-1,2-1,2
Nettoresultat-1,2-1,2
Likvida medel6,30,8687,5%


http://media.finwire.com/media/FWS005B221-table-1

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Biofrigas

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Biofrigas

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt