Biofrigas rapporterar lyckade delresultat från teknikverifieringen av Cryosep
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Nyheter Finwire / Börskollen

Biofrigas rapporterar lyckade delresultat från teknikverifieringen av Cryosep

Biogasbolaget Biofrigas rapporterar lyckade delresultat från den pågående teknikverifieringen av bolagets anläggning Cryosep. Bolaget kan nu konstatera en lyckad implementation av ett nytt förbättrat styrsystem samt en väsentligt förbättrad prestanda i anläggningens kylmaskin vilket är mycket lovande inför kommande slutverifieringar i verklig driftsmiljö, enligt ett pressmeddelande.

Teknikverifieringen genomförs i den verkstad i Stenungssund där anläggningen byggts om enligt de specifikationer som tagits fram under våren av bolagets teknikorganisation. Med ett fåtal förseningar av enklare karaktär under sommaren på inleveranser av material kommer verifieringarna slutföras under augusti och september för att senare flytta anläggningen till kund för slutverifiering i verklig miljö.

- Jag är riktigt nöjd med hur testerna fortlöpt och att vi uppnått förväntade resultat trots pågående pandemi och ser fram emot att ta del av arbetet under hösten som skall leda till att vi kan lägga verifieringsarbetet bakom oss och blicka framåt. Det finns ett mycket starkt intresse på marknaden för vår anläggning som den enda av sitt slag för kunder av vår storlek, säger Jonas Stålhandske, vd för Biofrigas.

Henrik Öhlin
[email protected], 0703-21 06 99
Nyhetsbyrån Finwire

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om Biofrigas

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar. Investeringar innebär risk (se här)

Tips: 50% rabatt hos fondroboten Opti

Dags att komma igång med sparande? Fondroboten Opti erbjuder en populär spartjänst som är perfekt för regelbundet månadssparande. Just nu får nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 automatiskt 50 % rabatt på Optis avgift i 3 månader!

STÄNG X
Populär sparapp – över 500 000 nedladdningar
Många och höga externa omdömen
Högst grad av diversifiering
Perfekt för regelbundet månadssparande
KOM IGÅNG

Nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 får automatiskt 50 procent rabatt på Optis avgift i 3 månader

Populära ekonominyheter

Om aktien Biofrigas

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt