Nyhet

Bodyflight

Bodyflight ökar omsättning och rörelseresultat i traditionellt sämre kvartal

Upplevelsebolaget Bodyflight redovisar ökande omsättning under andra kvartalet, som enligt bolaget historiskt sett är det sämsta kvartalet. Rörelseresultatet visade en vändning till vinst.

Omsättningen steg 54,8 procent till 6,5 miljoner kronor (4,2). Intäktsökningen ser som ett tydligt tecken på att verksamheten börjar återhämta sig.

Rörelseresultatet blev 0,3 miljoner kronor (-0,7), med en rörelsemarginal på 4,6 procent.

Resultatet före skatt var -0,1 miljoner kronor (-1,2).

Resultatet efter skatt blev -0,1 miljoner kronor (-1,3).

Resultat per aktie hamnade på -0,01 kronor (-0,13).

Likvida medel uppgick till 1,9 miljoner kronor (2,6).

- Bodyflights anläggningar klassas som idrottsanläggningar och har inte längre några covidrestriktioner vad gäller besöksantalet. Kunderna kan nu ta med sig vänner och familj för att dela den fantastiska upplevelsen. Det har tagits emot väldigt positivt av kunderna och ger en bättre totalupplevelse för besökarna. Fler besökare som delar den fantastiska upplevelsen ger i sin tur fler kunder som kommer och flyger, kommenterar vd Micha Velasco.

Bodyflight, MkrQ2-2021Q2-2020Förändring
Nettoomsättning6,54,254,8%
Rörelseresultat0,3-0,7
Rörelsemarginal4,6%
Resultat före skatt-0,1-1,2
Nettoresultat-0,1-1,3
Resultat per aktie, kronor-0,01-0,13
Likvida medel1,92,6-26,9%


http://media.finwire.com/media/FWS0064E71-table-1

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Bodyflight

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Bodyflight

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt