Nyhet

C Security ingår avtal med danska Onomondo - får tillgång till global konnektivitetslösning

Båtlarmspecialisten C Security har ingått ett avtal med danska tech-startupen Onomondo som ger bolaget tillgång till en global konnektivitetslösning. Det framgår av ett pressmeddelande.

Genom avtalet får C Securitys egenutvecklade GPS-trackers en global täckning genom tillgång till 700 cellulära nät över hela världen. Detta underlättar båtlarmspecialistens påbörjade globala expansion.

Samtliga av C Securitys kunder kommer ha uppkoppling i alla länder där Onomondo har täckning och det kommer enbart behövas ett och samma simkort i de mer än 700 näten som Onomondo har integrerat med.

"De vanliga operatörerna har sina tidsplaner och vi har våra. Det går helt enkelt för långsamt att vänta på att de vanliga operatörerna ska få rätt teknik och globala roamingavtal på plats och därför hittade vi en annan lösning för att kunna hålla tempot uppe i vår internationella expansion" uppger C Securitys vd Jacob Lundberg.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om C Security

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien C Security

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt