Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Cessatechs 0205-studie förväntas bli avslutad i tid trots mindre förseningar

Forskningsbolaget Cessatech har under maj och juni varit i färd med att förbereda de kliniska aktiviteterna för CT001. Bolaget har två studier på gång, 0206 på pediatriska patienter och 0205 på vuxna personer med tandvärk.

Platsen för 0206-studien uppges ha varit redo i några veckor men försenats något på grund av mindre praktiska frågor som behövt lösas.

”Vi hade hoppats på att starta under andra kvartalet men det kommer att vara redo i början av juli”, skriver vd Jes Trygved i senaste nyhetsbrevet.

”Detta borde inte ha någon inverkan på de övergripande tidslinjerna och vi planerar fortfarande att avsluta studien i god tid, vid slutet av året - några dagar eller veckor gör ingen skillnad”, fortsätter Trygved.

0205-studien, som är en tandvärksstudie på totalt 220 vuxna och mycket större än 0206-studien, ska påbörjas under andra halvåret 2021. Studien har förberetts i fyra månader och väntar på slutligt godkännande från myndigheter.

❤️ Prenumerera på vårt nyhetsbrev med handplockade nyheter och ladda ner vår app för bolagsbevakning.

Nyheter om Cessatech

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Cessatech

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt