Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Concordia har utsett ny vd efter Kim Ullman som går i pension

Tankrederiet Concordia Maritime har utsett Erik Lewenhaupt till ny vd för koncernen från årsskiftet. Han efterträder Kim Ullman som har meddelat styrelsen att han önskar sluta som vd för att gå i pension. Det framgår av ett pressmeddelande.

Erik Lewenhaupt beskrivs ha en lång erfarenhet inom tanksjöfart. Han startade sin tankkarriär i Nordström & Thulin 1996 och anställdes därefter av Stena Bulk, där han varit befraktningschef i både Göteborg och Singapore. Eriks senaste befattning har varit som hållbarhetschef i Stena Line, där han på ett påtagligt sätt medverkat till att göra Stenas färjesjöfart till en av de mest hållbara verksamheterna inom transportsektorn.

"Att nu kunna välkomna Erik Lewenhaupt tillbaka till tanksjöfarten är väldigt roligt. Erik har omfattande erfarenhet inom såväl tanksjöfart som hållbarhet - två helt centrala områden när vi blickar framåt. Vi önskar honom all framgång med att navigera den cykliska och volatila tankmarknaden från sin nya position", säger Carl-Johan Hagman, ordförande i Concordia Maritime.

❤️ Prenumerera på vårt nyhetsbrev med handplockade nyheter och ladda ner vår app för bolagsbevakning.

Nyheter om Concordia Maritime

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Concordia Maritime

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt