Corline Biomedical redovisar små förändringar av sitt resultat

Nyhet

Corline Biomedical redovisar små förändringar av sitt resultat

Corline Biomedical redovisar små förändringar av sitt resultat i det tredje kvartalet.

Omsättningen steg till 0,4 miljoner kronor (0,1).

Rörelseresultatet samt resultatet före och efter skatt blev -2,2 miljoner kronor (-1,9). Resultat per aktie hamnade på -0,13 kronor (-0,12).

"Corline har under årets tredje kvartal utvecklats väl vad gäller Renaparin och samtidigt
visat prov på den breda potentialen i bolagets plattformsteknologi. Avtal har slutits med
kunder i den medicintekniska delen av verksamheten", skriver vd Henrik Nittmar i rapporten.

Företaget har arbetat intensivt med en studiedesign för den kommande fas 2-studien för Renapair 02.

"Syftet med denna studie är att visa behandlingseffekt och totalt skall 80 transplantationspatienter rekryteras, varav hälften kommer att få en Renaparin-behandlad njure. Det primära målet för studien är att visa på bättre
njurfunktion efter Renaparin-behandling. Målet är att starta studien i mitten på 2021", skriver Corline Biomedical-chefen.

Corlines likvida medel samt de förväntade försäljningsintäkterna för innevarande kontrakt med
medicinteknikkunder beräknas täcka bolagets operativa kapitalbehov åtminstone fram till och med det andra kvartalt 2021.

Corline Biomedical, MkrQ3-2020Q3-2019Förändring
Nettoomsättning0,40,1300,0%
Rörelseresultat-2,2-1,9
Resultat före skatt-2,2-1,9
Nettoresultat-2,2-1,9
Resultat per aktie, kronor-0,13-0,12

newsroom@finwire.se
Nyhetsbyrån Finwire

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Corline Biomedical

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva använder och kan stå bakom. Därutöver rekommenderar vi också att du prenumererar på vårt nyhetsbrev samt laddar ner vår app (helt gratis). Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza och Nordnet kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. För att investera i fonder så billigt som möjligt tycker vi dock att du ska spana in SAVR där du kan äga över 1 300 av de bästa fonderna och betala 30-50 % mindre i avgifter, varje år!

Ett tips är att öppna konto hos flera av dessa för att dra nytta av ett större totalbelopp med courtagefri handel och låga avgifter!

Sänk dina månadskostnader och öka din sparkvot

När det kommer till tråkiga utgifter som försäkringar kan vi verkligen rekommendera Hedvig. Vi jämförde direkt på deras site och sänkte vår egen kostnad för hemförsäkring med 2 436 kr per år, jämfört med det näst billigaste alternativet. Pengar som nu läggs på sparande istället.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Corline Biomedical

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev