Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

DiagonalFoto: Shutterstock

Diagonal Bio har gjort nya tester med covid-19-prover, levererar svar på under 10 minuter

Bioteknikbolaget Diagonal Bio har genomfört ytterligare tester med sin diagnostikplattform Panviral. I den senaste studien har svarstiden för covid-19-prover uppgått i snitt till 9,85 minuter vilket är snabbare än konkurrerande lösningar. Det framgår av ett pressmeddelande.

Testerna inkluderar 35 positiva prover och har en standardavvikelse på 0,35 minuter.

Bolaget är nöjd med testresultaten, både vad gäller svarstiden och den tidigare kommunicerade noggrannheten på 96,5 procent.

”De senaste resultaten av testtidsoptimering är mycket positiva eftersom dessa gör Panviral potentiellt snabbare än alla konkurrerande diagnostiska lösningar på marknaden. Kombinationen av snabb detektion, hög precision och enkel användning skapar kommersiella möjligheter på global skala. Vi ser fram emot att ta morgondagens diagnostiska infrastruktur till marknaden. Vi är mycket nöjda med de resultat vi har uppnått hittills och kommer fortsätta att optimera Panviral”, kommenterar vd Jack Egelund Madsen.

❤️ Gratis: Prenumerera på vårt nyhetsbrev med heta aktiecase och ladda ner vår app för bolagsbevakning!

Nyheter om Diagonal Bio

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Populära ekonominyheter

Om aktien Diagonal Bio

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: info@borskollen.se

Betygsätt oss

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 72% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2021 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.