Nyhet

Double Bond Pharma har satt upp 10 milstolpar för kliniska prövningen av SI-053

Double Bond Pharma har ställt upp tio milstolpar för den kliniska prövningen av SI-053, uppger Igor Lokot i ett vd-brev.

Beskedet ges i samband med det stora intresset för SI-053-utvecklingen och att bolaget äntligen kan börja förutse tidsfrister för återstående aktiviteter till CTA-ansökan lämnas in. Detta förväntas uppnås under första kvartalet 2021.

”Vi avslutar vårt prekliniska paket med gedigna data enligt rekommendationerna från Europeiska läkemedelsmyndigheten. Tillverkning av aktiv farmaceutisk ingrediens och hjälpämne pågår enligt god tillverkningssed; den kliniska studieplanen för flera kliniker är nära att slutföras och slutligen pågår lagkraven för relevanta dokument från det europeiska upphandlingsavtalet. Double Bond Pharmaceutical har ambitionen att ge patienter bättre behandling så snart vi kan”, säger Igor Lokot.

Reno Santic
Nyhetsbyrån Finwire
https://twitter.com/finwire

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Double Bond Pharma

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Double Bond Pharma

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt