Nyhet

Double Bond Pharma ser synergier mellan SI-053 och BeloGal-baserade produkter

Läkemedelsbolaget Double Bond Pharma ser idag synergier i utvecklingen av sin läkemedelskandidat SI-053 och BeloGal-baserade produkter. Det skriver vd Igor Lokot i ett brev till aktieägarna.

Double Bond Pharma prioriterar utvecklingen av SI-053. Bolaget siktar på att sätta ytterligare fart när pandemin har lagt sig.

"Det gäller bland annat regulatoriska frågor och tillverkningsmetoder. Det blir därför enklare för DBP att storsatsa på BeloGal-kandidater när bolaget får mer tid- och kapitalresurser. Under 2020 kan man konstatera att läkemedelsbranschen har skiftat mer uppmärksamhet på covid-19 relaterade frågor som förefaller naturligt. DBP förbereder en linje BeloGal-baserade, prekliniskt validerade kandidater för nästa fas av utveckling (en förhoppning med potentiella partners)", uppger Double Bond Pharma-chefen och fortsätter.
"Detta hoppas man att påbörja när situationen med dagens pandemi normaliseras. Marknaden och patienterna är fortfarande i ett stort behov av effektiva och säkra behandlingar mot lung- och levercancer, KOL, lunginflammation med mera."

newsroom@finwire.se
Twitter: @Finwire

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Double Bond Pharma

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Double Bond Pharma

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt