Fastout tecknar återförsäljaravtal med bostadsförmedlaren MiMove i Spanien och Portugal
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Fastout tecknar återförsäljaravtal med bostadsförmedlaren MiMove i Spanien och Portugal

VR- och drönarbolaget Fastout uppger att de tecknat ett återförsäljaravtal med MiMove som tillhandahåller en marknadsplats för att förmedla bostäder i framförallt Spanien och Portugal. Det framgår av ett pressmeddelande.

MiMove kommer börja marknadsföra Fastouts tjänster redan i november. De agerar som en kund för att nyttja tjänsten i plattformen men även som en återförsäljare gentemot lokala fastighetsmäklare som vill använda tjänsten.

"Vi ser en bra effekt av engagerade återförsäljare som säljer Fastouts tjänster på en marknad som de kan. MiMove kommer att lyfta intresset och spridningen i en viktig region", säger Håkan Lindgren, vd på Fastout.

Tim Hansson
[email protected]
Nyhetsbyrån Finwire

💡 Tips från oss på Börskollen

Aktieapp – Högsta betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och över 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om FastOut Int

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Populära ekonominyheter

Om aktien FastOut Int

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: [email protected]

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 72% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2024 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.