Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Flexqube stärker med försäljningschef för Nordamerika och Norden

Industrivagnsleverantören Flexqube stärker upp sin försäljningsorganisation genom att utse Michael Gore till försäljningschef för Nordamerika, ett jobb som tidigare har axlats av vd Anders Fogelberg, samt Tomas Karlsson till försäljningschef för Norden.

Gore kommer närmast från rollen som försäljningschef på KION Nordamerika.

Karlsson kommer närmast från Swisslog där han arbetat med att sälja automatiserade lagerlösningar.

"Under hösten har vi arbetat dedikerat och intensivt för att utöka antalet återförsäljare runtom i världen av vårt koncept och på kort tid har vi lyckats sluta avtal med tio nya återförsäljare. Under 2021 kommer vi fortsätta att knyta fler återförsäljare till oss. Vi ser också att antalet nyckelkunder med verksamhet i flertalet länder ökar och ett mer övergripande säljarbete är framgångsreceptet för att öka tillväxttakten", säger vd Anders Fogelberg i en kommentar.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Flexqube

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Flexqube

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt