Nyhet

Foxconn

Foxconn utökar produktion vid sin anläggning i Indien - ET

Elektronikproducenten Foxconn kommer snart inleda kommersiell produktion vid ytterligare en enhet för telefontillverkning i sin fabrik i Indien. Det uppger källor till Economic Times.

Foxconn är Apples främsta leverantör. Uppgifterna om expanderad produktion kommer i samband med att Apple haft en stark försäljning i Indien.

Nuvarande expansion kommer efter att företaget ökat antalet anställningar i takt med att de gradvis öppnat upp igen efter matförgiftningsincidenter förra året.

Byggnaden bör kunna vara redo för produktion om två månader vilket leder till att fler kommer anställas. Det säger en person med insyn i saken.

Anläggningen ingår i utbyggnader som tidigare tillkännagivits som en del av Foxconns åtagande, säger en tjänsteman med kännedom om saken. Foxconn och Apple har avböjt att kommentera saken.

https://economictimes.indiatimes.com/tech/technology/foxconn-expands-its-tamil-nadu-factory-as-apples-business-gains/articleshow/93306168.cms

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Apple

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Apple

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt