Godsinlösen Nordic genomför en nyintroduktion på First North med först handelsdag 7 juli
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Nyheter Finwire / Börskollen

Godsinlösen Nordic genomför en nyintroduktion på First North med först handelsdag 7 juli

Godsinlösen

Godsinlösen Nordic ansöker om notering på Nasdaq First North Growth Market. Anmälningstiden löper från 14 juni till 28 juni och första handelsdag på First North blir den 7 juli. Det framgår av ett pressmeddelande.

Erbjudandet består av 5,86 miljoner aktier, fördelat på 5,00 miljoner nyemitterade aktier och 0,86 miljoner befintliga aktier. Teckningskursen är 18,60 kronor per aktie. Bolaget kommer vid fullteckning att tillföras 93 miljoner kronor före emissionskostnader. Bolaget har säkrat teckningsåtaganden på 87 miljoner kronor.

Kapitaltillskottet ska användas för att gå in i en ny fas av tillväxt med utökade marknadssatsningar i Sverige, Norge och Finland samt en expansion av verksamheten till Danmark.

Godsinlösen Nordic grundades 2009 och affärsidén är att optimera produktflöden enligt cirkulärekonomiska principer. Bolaget levererar en helhetslösning för hanteringen av returer och reklamationer åt e-handlare, producenter och distributörer samt erbjuder en skaderegleringsprocess åt försäkringsbranschen.

I samarbeten med bland annat försäkrings-, logistik- och e-handelsbolag hanterar bolaget produkter genom helhetslösningar som täcker allt ifrån logistik, inventering och skadeverifiering till eventuell reparation och återförsäljning till konsument. Därutöver hanterar bolaget eftermarknad med statistik-, ekonomi-, och hållbarhetsrapportering tillbaka till kund.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om Godsinlösen

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar. Investeringar innebär risk (se här)

Tips: 50% rabatt hos fondroboten Opti

Dags att komma igång med sparande? Fondroboten Opti erbjuder en populär spartjänst som är perfekt för regelbundet månadssparande. Just nu får nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 automatiskt 50 % rabatt på Optis avgift i 3 månader!

STÄNG X
Populär sparapp – över 500 000 nedladdningar
Många och höga externa omdömen
Högst grad av diversifiering
Perfekt för regelbundet månadssparande
KOM IGÅNG

Nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 får automatiskt 50 procent rabatt på Optis avgift i 3 månader

Populära ekonominyheter

Om aktien Godsinlösen

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt