Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

GoldFoto: Unsplash.com

Gold Town Games siktar på att ha fyra globala managerspel lanserade i år - vd

Spelutvecklingsbolaget Gold Town Games har ett spel släppt globalt idag, men till årets slut skall den portföljen ha växt till att omfatta fyra spel globalt. Det säger Gold Town Games vd Pär Hultgren i samband med NGM Digital Gaming Event.

Det norrländska bolaget siktar på att lansera ett fotbolls-, ett landhockey- och ett amerikanskt fotbollmanagerspel globalt i år.

- Vi skall fortsätta att arbeta i sportvertikalen, säger Hultgren som pekar på att företaget kan arbeta med såväl världsstjärnor som Wayne Gretzky eller förbund likt man gjort inom landhockey.

Gold Town Games-chefen uppger också att det finns synergier inom alla managerspel.

❤️ Gratis: Prenumerera på vårt nyhetsbrev med heta aktiecase och ladda ner vår app för bolagsbevakning!

Nyheter om Gold Town Games

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Populära ekonominyheter

Om aktien Gold Town Games

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: info@borskollen.se

Betygsätt oss

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 72% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2021 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.