Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Grenspecialisten har köpt aktier i Precio Fishbone

Precio Fishbone meddelar att dess största ägare Midsjörevet och dess ägare i dag har träffat avtal med Grenspecialisten om att Grenspecialisten förvärvar 320 000 Precio Fishbone-aktier.

- Genom att Grenspecialisten förvärvar aktier i Precio Fishbone får bolaget en långsiktig och strategisk ägare med gedigen erfarenhet av att vara med och bygga bolag inom vår bransch, säger Christer Johansson, ordförande i Midsjörevet och vd i Precio Fishbone, i ett pressmeddelande.

Midsjörevet ägs till 100 procent av anställda i Precio Fishbone.

- Vi har följt Precio Fishbone under en tid och tycker det är ett spännande företag med en stark konsultaffär samtidigt som bolaget stadigt ökat de produktrelaterade intäkterna. Vi ser fram emot att stötta bolaget i dess fortsatta tillväxtresa och internationalisering, säger Emil Hjalmarsson på Grenspecialisten.

Syftet med pressmeddelandet är att ge bakgrunden till de förändrade innehav som insynspersoner kommer att rapportera, skriver Precio Fishbone.

Lars Johansson
lars.johansson@finwire.se
Nyhetsbyrån Finwire

❤️ Gratis: Prenumerera på vårt nyhetsbrev med heta aktiecase och ladda ner vår app för bolagsbevakning!

Nyheter om Precio Fishbone

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Precio Fishbone

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt