Hästkällarens vd Daniel Karlsson säljer teckningsoptioner till investerare

Nyhet

{newsItem.title}

Hästkällarens vd Daniel Karlsson säljer teckningsoptioner till investerare

Hästkällarens vd Daniel Karlsson säljer 389 000 teckningsoptioner TO 1B till kursen 1,30 kronor till ett antal investerare och 25 000 teckningsoptioner TO 1B till styrelseordförande Per Trossmark till kursen 75 öre. Köparna av teckningsoptionerna kommer utnyttja dessa för att teckna aktier i bolaget i maj. Det framgår a ett pressmeddelande.

Daniel Karlsson äger i dagsläget 1,75 miljoner A- och B-aktier i Hästkällaren. Han avser att själv utnyttja 23 501 teckningsoptioner för att teckna aktier i maj.

- Jag äger en betydande del av bolagets aktier och det är positivt att få in fler externa investerare i bolaget. Detta ger även ett ekonomiskt tillskott som kommer att gynna bolagets fortsatta utveckling, säger Daniel Karlsson, vd för Hästkällaren Rid Trav & Western.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda nyhetsuppslagen från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar.

Nyhets- och aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser – smidigt va?

Nyheter om Hästkällaren

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva använder och kan stå bakom. Därutöver rekommenderar vi också att du prenumererar på vårt nyhetsbrev samt laddar ner vår app (helt gratis). Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza och Nordnet kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. För att investera i fonder så billigt som möjligt tycker vi dock att du ska spana in SAVR där du kan äga över 1 300 av de bästa fonderna och betala 30-50 % mindre i avgifter, varje år!

Ett tips är att öppna konto hos flera av dessa för att dra nytta av ett större totalbelopp med courtagefri handel och låga avgifter!

Sänk dina månadskostnader och öka din sparkvot

När det kommer till tråkiga utgifter som försäkringar kan vi verkligen rekommendera Hedvig. Vi jämförde direkt på deras site och sänkte vår egen kostnad för hemförsäkring med 2 436 kr per år, jämfört med det näst billigaste alternativet. Pengar som nu läggs på sparande istället.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Hästkällaren

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev