Hubso kallar till extra bolagsstämma den 11 februari
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Hubso kallar till extra bolagsstämma den 11 februari

Hubso

Aktieägarna i e-handelsbolaget Hubso Group kallas till extra bolagsstämma den 11 februari i Stockholm.

Styrelsen föreslår att stämman beslutar att emittera 10,91 miljoner teckningsoptioner som berättigar till teckning av lika många nya aktier i bolaget.

Vidare föreslås en emission av ytterligare 9,29 miljoner teckningsoptioner som berättigar till teckning av lika många nya aktier i bolaget. Dessa teckningsoptioner ska tecknas av Oliver Molse, Oscar Molse, Modelio Equity samt Exelity.

Styrelsen föreslår att stämman beslutar om förvärv av aktier i dotterbolaget Hubso AB från
säljarna Josefine Abrahamsson, Sonny Johansson och Philip Rasmusson med betalning genom en nyemission av 3,82 miljoner aktier till teckningskursen 78 öre per aktie.

Efter emissionerna kommer Josefine Abrahamsson äga 3,9 procent procent av kapitalet och rösterna i bolaget och de externa investerarna kommer äga respektive 1,3 procent av kapitalet och rösterna av röster och kapitalet i bolaget.

Styrelsen vill även ha ett bemyndigande från stämman att besluta om nyemission av aktier, konvertibler och teckningsoptioner, inom ramarna för bolagsordningens antal aktier.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om Hubso Group

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Populära ekonominyheter

Om aktien Hubso Group

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Sjösavägen 8

124 55 Bandhagen

Sverige

Org.nr: 559236-5141

Email: [email protected]

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 72% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2024 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.